Головна Новини Політика зовнішня політика Абромавічус призначений гендиректором "Укроборонпрому"
commentss НОВИНИ Всі новини

Абромавічус призначений гендиректором "Укроборонпрому"

Володимир Зеленський своїм указом звільнив Павла Букіна з посади голови Укроборонпрому

30 серпня 2019, 22:58 comments12914
Поділіться публікацією:
Абромавічус призначений гендиректором "Укроборонпрому"

Президент України Володимир Зеленський призначив Айвараса Абромавичуса генеральним директором "Укроборонпрому". Про це йдеться в указі №641/2019, оприлюдненому на сайті глави держави.

Так, згідно з указом президента, Абромавічус з 30 серпня 2019 року призначений генеральним директором Державного концерну "Укроборонпром".

Крім того, указом №640/2019 Зеленський звільнив з посади гендиректора держконцерну Павла Букіна.

Зазначимо, що раніше Абромавічус обіймав посаду голови наглядової ради держконцерну "Укроборонпром". Тому указом №639/2019 від 30 серпня повноваження Абромавичуса, як члена наглядової ради, були припинені.

 Як повідомляли "Коментарі", зекретарь Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України Олександр Данилюк провів координаційну нараду з питань реформування військово-промислового комплексу (ВПК), під час якого було досягнуто згоди по питанню проведення всебічного аудиту ДК "Укроборонпром". Про це повідомляє прес-служба Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України. Ключовими темами наради стали процес реформування загальної системи управління у сфері ВПК, зокрема, ГК "Укроборонпром". Учасники обговорили перспективні напрямки розвитку Концерну та процес формування нової моделі державного управління в сфері ВПК. "За підсумками наради було прийнято рішення щодо державного органу, який повинен виконувати функцію акціонера ДК "Укроборонпром", структури і принципів формування і роботи наглядової ради, побудови маркетингової стратегії і системи продажів в ГК "Укроборонпром". Крім того, учасники наради досягли згоди з питання проведення всебічного аудиту Концерну", — йдеться в повідомленні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!