Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський починає візит до Польщі
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський починає візит до Польщі

У Польщі президент Зеленський візьме участь у меморіальних заходах з нагоди 80-річчя початку Другої світової війни

31 серпня 2019, 11:16 comments12071
Поділіться публікацією:
Зеленський починає візит до Польщі

Президент України Володимир Зеленський сьогодні відправиться з офіційним дводенним візитом до Республіки Польща на запрошення президента цієї країни Анджея Дуди.

У перший день візиту, 31 серпня, Зеленський проведе зустріч з Дудою, прем'єр-міністром Польщі Матеушем Моравецким, представником Сенату Станіславом Карчевським і представниками бізнесу. Крім того, глава Української держави у Варшаві покладе вінок до Могили Невідомого солдата.
Увечері глава держави зустрінеться з представниками українського та польського бізнесу, а також українськими студентами.

Зеленський також покладе вінки до Могили Невідомого солдата на площі Пілсудського у центрі Варшави.

У рамках другого дня візиту Зеленський візьме участь у меморіальних заходах з нагоди 80-річчя початку Другої світової війни, які відбудуться біля Могили Невідомого солдата в центрі Варшави, а також проведе ряд двосторонніх переговорів з лідерами інших країн. Зокрема, плануються зустрічі з президентами Грузії, Литви, Болгарії, Чорногорії та прем'єр-міністром Бельгії.
Як повідомляв портал "Коментарі", президент США Дональд Трамп скасував запланований візит в Польщу, у зв'язку з чим переноситься перша зустріч з українським лідером Володимиром Зеленським.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!