Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський пообіцяв не закривати телеканали і підтримувати свободу слова
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський пообіцяв не закривати телеканали і підтримувати свободу слова

Президент зазначив, що на це у нього немає повноважень

10 вересня 2019, 14:34 comments2886
Поділіться публікацією:
Зеленський пообіцяв не закривати телеканали і підтримувати свободу слова

Президент Володимир Зеленський пообіцяв, що не буде закривати телеканали, тому що у нього немає на це повноважень. Про це він заявив під час візиту в Рівне, де був представлений новий голова ОДА.

"Я ніколи не буду закривати ніякі канали, я не маю права, не маю повноважень", — сказав Зеленський, відповідаючи на питання про долю телеканалу NewsOne.


Також, за його словами, він в цілому виступає за свободу слова в Україні.

Як повідомляли "Коментарі", 8 липня медійний простір "підірвала" інформація про підготовку телемосту між українським телеканалом NewsOne і російським "Росія-1".

У той же день президент України Володимир Зеленський виступив зі зверненням до українського народу, назвавши телеміст з Росією дешевим піаром перед виборами і черговою спробою РФ поділити українців на два табори.

Телеканал NewsOne зрозумів, що затія з телемостом не зовсім вдала і заявив про скасування ефіру. У заяві телеканалу було сказано, що таке рішення було прийнято через "прямі погрози фізичної розправи стосовно журналістів та їх близьких".

Того ж дня ввечері РНБО провела нараду з питань інформаційної безпеки, на якій дала відповідні доручення силовим відомствам у зв'язку з телемостом. За словами глави РНБО Олександра Данилюка, те, що телеканал NewsOne скасував так званий "телеміст", ще не означає кінець інформаційної війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!