Головна Новини Політика зовнішня політика Трамп закликав Євросоюз "розщедритися" на Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп закликав Євросоюз "розщедритися" на Україну

Голова США впевнений, що країни Євросоюзу недостатньо підтримують Україну фінансово

22 вересня 2019, 18:57 comments2736
Поділіться публікацією:
Трамп закликав Євросоюз "розщедритися" на Україну

Сьогодні, 22 вересня, президент США Дональд Трамп заявив, що Німеччині, Франції та інших країн Європейського Союзу слід виділяти більше коштів для підтримки України. Про це повідомляє інформагентство "Інтерфакс-Україна".

"Я підтримував Україну з самого початку, але я дуже розчарований тим, що інші країни не роблять так само. Німеччина повинна витрачати набагато більше, Франція, все в Європейському Союзі повинні витрачати гроші. Чому ми витрачаємо гроші, а вони ні?" — звернувся американський лідер до журналістів.

Трамп також додав, що в порівнянні з США, держави, що входять до складу Євросоюзу, витрачають значно менше грошей на фінансову підтримку України.

"Мені це зовсім не подобається", — підсумував президент США.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що очікувана зустріч президента України Володимира Зеленського і президента США Дональда Трампа відбудеться вже наступного тижня. Білий дім підтвердив дату зустрічі Зеленського і Трампа. Представник Білого дому заявив, що зустріч Зеленського і Трампа відбудеться 25 вересня. Також в адміністрації президента США розповіли, які теми будуть обговорюватися під час зустрічі лідерів. Зокрема, Зеленський і Трамп обговорять питання енергетики, торгівлі та економічних реформ в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!