Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський закликав прем'єра Італії інвестувати в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський закликав прем'єра Італії інвестувати в Україну

В рамках участі в роботі 74-ї сесії Генеральної асамблеї ООН Зеленський запросив Конте здійснити візит в Україну

24 вересня 2019, 21:27 comments2152
Поділіться публікацією:
Зеленський закликав прем'єра Італії інвестувати в Україну

Президент України Володимир Зеленський закликав прем'єр-міністра Італії Джузеппе Конте вкладати кошти в українську інфраструктуру, зокрема, порти, і особливо відзначив проведення великої приватизації в Україні.

Як повідомляється на офіційному сайті глави Української держави у вівторок, зустріч пройшла в рамках участі Зеленського в роботі 74-ї сесії Генеральної асамблеї ООН.

"Сторони обговорили широкий спектр питань двостороннього та багатостороннього порядку денного. Серед іншого було відзначено активізацію співпраці в інвестиційній сфері", — йдеться в повідомленні.

Зеленський привітав Конте з недавнім перепризначенням на посаду і формуванням нового коаліційного уряду, а також запросив здійснити візит в Україну.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", прем'єр-міністр Італії повідомив чому не можуть бути зняті санкції щодо Росії. Під час зустрічі Зеленський обговорив з Конте важливість продовження санкцій щодо Росії. Прем'єр-міністр Італії зазначив, що санкції не можуть бути зняті, поки не відновлені територіальна цілісність і суверенітет України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!