Головна Новини Політика зовнішня політика "Курс України незмінно рухається в НАТО", - секретар РНБО
commentss НОВИНИ Всі новини

"Курс України незмінно рухається в НАТО", - секретар РНБО

У штаб-квартирі НАТО в Брюсселі зібралися представники альянсу

25 вересня 2019, 20:37 comments1941
Поділіться публікацією:
"Курс України незмінно рухається в НАТО", - секретар РНБО

У Раді нацбезпеки і оборони (РНБО) України повідомляють про незмінність і продовження політичного курсу в НАТО. Про це передає інформагентство "РБК-Україна", посилаючись на заяву першого заступника секретаря РНБО України Михайла Коваля.

Так, під час сьогоднішнього візиту в штаб-квартиру альянсу в Брюсселі, представник українського відомства зазначив, що наша країна не змінила свої орієнтири і продовжує рухатися до Північноатлантичного Альянсу

"Сьогоднішнє засідання говорить про те, що Україна не змінює свої орієнтири. Навпаки, всі, хто брав участь в ньому — представники всіх країн альянсу, — відзначили великий позитив, що йде від нашої країни в плані її майбутнього вступу в альянс", — підкреслив він.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв про перший виступ президента України Володимира Зеленського на поточній Генасамблеї ООН, де він закликав міжнародних партнерів підтримати для припинення військових дій на Донбасі.

Глава держави зазначив, що розумна людина досі вирішує конфлікти вбиваючи собі подібних.

"Будь-яка війна сьогодні — в Україні, Сирії, Лівії, Ємені чи іншому куточку планети, незалежно від кількості її жертв — це найбільша загроза всій цивілізації. Тому що в 2019 році людина розумна, homo sapiens, до сих пір вирішує конфлікти, вбиваючи себе подібних ", — сказав Зеленський.

Також український гарант привів цитату американського класика Ернеста Хемінгуея з роману "Прощавай, зброє", про те, що війну не можна виграти перемогами. А той, хто виграє війну, ніколи не перестає воювати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!