Головна Новини Політика зовнішня політика Лукашенко теж сказав, що думає про скандальну стенограму
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко теж сказав, що думає про скандальну стенограму

Президент Білорусі не бачить необхідності в веденні таких стенограм

26 вересня 2019, 19:42 comments3184
Поділіться публікацією:
Лукашенко теж сказав, що думає про скандальну стенограму

Президент Білорусі Олександр Лукашенко прокоментував переговори президента України Володимира Зеленського і президента США Дональда Трампа, заявивши, що не записує свої телефонні переговори. Про це білоруський глава розповів у великому інтерв'ю виданню "Белта".

Так, оскільки одне з питань журналістів стосувалося того, що Білий дім опублікував розшифровку телефонної розмови президентів України і США Володимира Зеленського і Дональда Трампа, Лукашенко відповів, взявши за приклад власну практику. 

"Можу здивувати вас: я не записую переговори з Путіним або Зеленським. У нас немає цієї практики. Коли мені двічі пропонували записувати розмови, я говорив: "Ні, це наші розмови, не треба, щоб вони були десь записані", — сказав Олександр Лукашенко.

Президент Білорусі не виключив, що і він колись може прийти до того, щоб телефонні переговори записувалися, але зараз цього немає. Він пояснив, що в таких розмовах, як наприклад з президентом України Володимиром Зеленським, обговорюються в тому числі майбутні зустрічі та переговори, спілкування носить вільний характер.

Нагадаємо, скандальну стенограму липневих переговорів двох лідерів Дональда Трампа і Володимира Зеленського не прокоментував тільки ледачий. Так, сьогодні висловився на цю тему і п'ятий президент України Петро Порошенко.

Також портал "Коментарі" повідомляв про обіцянку білоруського лідера Олександра Лукашенка не вторгатися на територію Донбасу і всіма силами сприяти миролюбним відносинам з Україною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!