Головна Новини Політика зовнішня політика Трамп вимагає зустрічі з інформатором, який доповів про його розмову з Зеленським
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп вимагає зустрічі з інформатором, який доповів про його розмову з Зеленським

Зараз «викривач» знаходиться під федеральним захистом

30 вересня 2019, 07:58 comments2146
Поділіться публікацією:
Трамп вимагає зустрічі з інформатором, який доповів про його розмову з Зеленським

Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп хоче зустрітися з людиною, яка написала анонімну скаргу на його розмову з президентом України Володимиром Зеленським. Про це він повідомив на своїй сторінці в Twitter.

"Як будь-який американець я заслуговую на зустріч зі своїм обвинувачем, особливо коли цей обвинувач, так званий "викривач" передав розмову з закордонним лідером абсолютно неточно і обманним чином", — йдеться в повідомленні.

Американський лідер вимагає допиту голови комітету з розвідки Адама Шиффа, який повідомив, що скарга надійшла з апарату директора Національної розвідки.

Дональд Трамп заявив, що необхідно провести процедуру на самому високому рівні у зв'язку з підозрами в шахрайстві та зраді.

Відомо, що співробітник розвідки, який оприлюднив бесіду, зараз знаходиться під федеральним захистом, так як побоюється за свою безпеку після погроз в свою адресу.

Нагадаємо, комітет з розвідки Палати представників США опублікував розсекречену скаргу співробітника американської розвідки на телефонну розмову президента Дональда Трампа з президентом України Володимиром Зеленським.

У скарзі інформатор висловив стурбованість тим, що Трамп використовував свою владу, щоб просити про втручання з боку іноземної держави в майбутні президентські вибори.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", в Конгресі США мають намір отримати доступ до телефонних розмов Дональда Трампа з лідерами інших країн, у тому числі Володимиром Путіним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!