Головна Новини Політика зовнішня політика "Це їх внутрішня кухня": у Зеленського заперечують участь в скандалі навколо Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

"Це їх внутрішня кухня": у Зеленського заперечують участь в скандалі навколо Трампа

Помічник Зеленського заявив, що українська сторона не буде втручатися в гучний скандал

30 вересня 2019, 12:08 comments1751
Поділіться публікацією:
"Це їх внутрішня кухня": у Зеленського заперечують участь в скандалі навколо Трампа

Помічник президента Андрій Єрмак заявив, що Україна жодним чином не втручатиметься у внутрішні справи США. Зокрема, мова йде про гучний скандал, який виник через опубліковану Білим Домом стенограму розмови президентів Дональда Трампа і Володимира Зеленського. Про це передає інформагентство "РБК-Україна".

"Непроста ситуація. Вона дісталася сьогоднішньої владі в спадщину. Це внутрішні справи США. Ми бачимо в США нашого друга, нашого стратегічного партнера. Те, що відбувається там — це їх внутрішня політична кухня. Ми не будемо жодним чином в цьому брати участь. Наша дружба і наша підтримка, вона дуже потужна і я впевнений, що вона буде така і надалі", — зазначив представник Офісу українського президента.

Також Єрмак прокоментував заяву прес-секретаря Палати представників Ненсі Пелосі, яка заявила про те, що нібито Росія причетна до скандалу навколо телефонної розмови двох президентів.

"Я вважаю, що це вже такі конспірологічні змови. Тому мені важко це коментувати... Моє ставлення, моя позиція: це базується на фактах, які я знаю. Мені дуже важко чиїсь припущення коментувати", — резюмував він.

Нагадаємо, ще вчора видання "Коментарі" повідомляло про результати опитування серед американців, які показали, що 60% жителів США бачать в  скандалі навколо глави держави Дональда Трампа серйозну проблему.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!