Головна Новини Політика зовнішня політика У Путіна назвали терміни проведення зустрічі в "нормандському форматі"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна назвали терміни проведення зустрічі в "нормандському форматі"

У Путіна вважають, що на розведення військ піде два тижні

2 жовтня 2019, 12:50 comments1598
Поділіться публікацією:
У Путіна назвали терміни проведення зустрічі в "нормандському форматі"

Визначення дати проведення саміту "нормандської четвірки" стане можливим тільки після відведення військ у Петровському і Золотому на Донбасі. Про це заявив помічник президента РФ Владислав Сурков, повідомляє ТАСС.

"Остаточне узгодження дати саміту "нормандської четвірки" відбудеться після того, як буде практично завершено і підтверджено розведення сил в Петровському і Золотому. За нормального розвитку подій на це піде близько двох тижнів", — зазначив він.

На думку Суркова, також можлива попередня зустріч міністрів закордонних справ.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що президент Володимир Зеленський заявив, що вчора в Мінську була досягнута домовленість про розведення військ в Петровському і Золотому. Крім того Зеленський підтвердив погодження формули Штайнмаєра. Він зазначив,  що у новому законі не буде "перейдено жодної червоної лінії" та "не буде ніякої капітуляції".

Зеленський пояснив, що формула Штайнмаєра — це тимчасовий закон про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей… починає діяти на постійній основі за умови, коли там відбудуться місцеві вибори, проведені згідно з Конституцією України та законодавства України, а також після публікації звіту ОБСЄ, що вибори відбулися за стандартами ОБСЄ та міжнародними стандартами демократичних виборів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!