Головна Новини Політика зовнішня політика Трамп назвав Україну корумпованою країною
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп назвав Україну корумпованою країною

Президент США підкреслив, що саме про це він говорив із Зеленським у липні

3 жовтня 2019, 08:20 comments2908
Поділіться публікацією:
Трамп назвав Україну корумпованою країною

Президент Дональд Трамп розповів про те, що його липнева телефонна розмову з президентом України Володимиром Зеленським стосувалась корупції, і він не хотів би виділяти гроші корумпованій країні.

“Я не хотів би давати гроші країні, яка корумпована. ...Мені не подобається, коли моя країна залишається в дурнях", — відповів Трамп на питання журналіста про цілі його дзвінка президентові України.

Також він зазначив, що його липневий розмова з Зеленським стосувалося корупції в Україні – країні, яку Сполучені Штати виділяють багато грошей в якості підтримки.

Портал "Коментарі" повідомляв, що Білий Дім оприлюднив стенограму телефонного спілкування двох президентів — Дональда Трампа та Володимира Зеленського.

В ході розмови Трамп і Зеленський критикували недостатню, на їх думку, допомогу Євросоюзу Україні. Також мова йшла про відновлення українськими правоохоронцями кримінального провадження у справі компанії Burisma, до правління якої входить син колишнього віцепрезидента Джо Байдена. Глава Білого дому хотів отримати компромат на Байдена, який є його ймовірним противником на виборах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!