Головна Новини Політика зовнішня політика У НАТО прокоментували схвалення формули "Штайнмайєра" щодо Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

У НАТО прокоментували схвалення формули "Штайнмайєра" щодо Донбасу

НАТО приймає до відома підтвердження в Контактній групі тексту "формули Штайнмайєра"

3 жовтня 2019, 22:50 comments5111
Поділіться публікацією:
У НАТО прокоментували схвалення формули "Штайнмайєра" щодо Донбасу

Північно-атлантичний Альянс приймає до відома підтвердження у Контактній групі тексту "формули Штайнмайєра". Про це йдеться у відповіді офіційного представника НАТО на інформаційний запит УНН.

“Ми приймаємо до відома підтвердження в Контактній групі тексту "формули Штайнмайєра". Цей крок міг би сприяти повному виконанню мінських угод усіма сторонами. НАТО продовжує підтримувати зусилля "нормандського формату", Тристоронньої контактної групи і ОБСЄ”, — йдеться у відповіді на запит.

Офіційний представник також наголосив, що країни НАТО твердо підтримують суверенітет і територіальну цілісність України в межах її міжнародно визнаних кордонів .

Нагадаємо, 1 жовтня у Мінську на засіданні Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі українська сторона відповіла на лист спецпредставника ОБСЄ у Тристоронній контактній групі Мартіна Сайдіка, що погоджує текст формули Штайнмайєра.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Зеленський розповів про підготовку нового закону про особливий статус Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!