Головна Новини Політика зовнішня політика Скандальна стенограма": Трамп звинувачує міністра енергетики США
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандальна стенограма": Трамп звинувачує міністра енергетики США

Дональд Трамп заявив, що зробив дзвінок Володимиру Зеленському за наполяганням Ріка Перрі

6 жовтня 2019, 08:43 comments2433
Поділіться публікацією:
Скандальна стенограма": Трамп звинувачує міністра енергетики США

Президент США Дональд Трамп, навколо якого не вщухає скандал, що досягає питання про імпічмент, заявив, що доленосний телефонний дзвінок своєму колезі з України Володимиру Зеленському зробив на наполегливе прохань міністра енергетики Ріка Перрі. Про це пеедает "112 канал", посилаючись на джерела з Палати представників США

Так, в своєму інтерв'ю лідер американської нації заявив, що сам він не мав наміру дзвонити українському президенту.

"Єдина причина, по якій я зробив дзвінок, була в тому, що Рік попросив мене з'ясувати "щось про завод зі зрідження природного газу", — позначив Трамп.

Нагадаємо, портал "Коментарі" напередодні в Америці спалахнув справжній скандал, пов'язаний з липневою розмовою президентів Дональда Трампа і Володимира Зеленського, який в якійсь мірі дискредитував обох, але найбільше "дісталося" главі Білого Дому, так як саме його звинувачують у тиску на президента залежить від його політичної волі держави.

Адвокат Трампа Рудольф Джуліані розповів, що мова йшла про можливу участь Байдена в звільнення генпрокурора (Віктора Шокіна — ред.), який вів розслідування щодо можливої ​​участі сина колишнього віце-президента Хантера Байдена в незаконних схемах в Україні.

В ході бесіди Трамп попросив Зеленського провести переговори зі своїм адвокатом Рудольфом Джуліані і генпрокурором Вільямом Барром щодо розслідування справи сина колишнього віце-президента США Джо Байдена. Президент України у відповідь запевнив, що новий генпрокурор Руслан Рябошапка є "на 100% його людиною" і займеться "справою Байдена".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!