Головна Новини Політика зовнішня політика Названа вигода для України від виборів ЛДНР
commentss НОВИНИ Всі новини

Названа вигода для України від виборів ЛДНР

Яременко розповів, які позитивні моменти для України можуть бути від виборів на тимчасово окупованих територіях

7 жовтня 2019, 12:31 comments2754
Поділіться публікацією:
Названа вигода для України від виборів ЛДНР

Україні вигідні вибори на Сході України, тому що Київ отримає представників, з якими зможе вести діалог. Про це розповів народний депутат від "Слуги народу" Богдан Яременко.

"У тому випадку, якщо Київ не визнає результати виборів, то ми зможемо визначити, наскільки представницькою є місцева влада. Це допоможе дізнатися певне поле для гри України", — пояснив Яременко.

У разі позитивного сценарію Київ отримає якісь органи місцевої влади, з якими зможе обговорювати побутові питання, на кшталт ремонту комунікацій.

"Ми отримаємо хоча б якихось представників, до яких ми зможемо ставитися хоч досить терпимо, і з якими ми зможемо дозволити собі якісь форми спілкування. На відміну від тих московських призначенців, яких нам підсовують сьогодні в якості "лідерів" "ДНР/ЛНР", — додав нардеп.

Також Яременко допустив, що підсумки виборів в результаті втручання Москви можуть взагалі не мати ніякого значення для України.

За словами політика, на сьогодні будь-який контакт з представниками так званої влади тимчасово окупованих територій створює для української влади "величезні політичні труднощі".

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Пушилин і Пасічник у своїй заяві за "формулою Штайнмайера" висловили думку, що такий крок свідчить про визнання права жителів Донбасу на самостійне визначення своєї долі. Крім того, "лідери" самопроголошених республік заявили, що будуть продовжувати переговори в Мінську, щоб, зрештою, прийти до "повного самоврядування та самовизначення".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!