Головна Новини Політика зовнішня політика Держдеп заборонив послу США в ЄС свідчити про розмову Трампа із Зеленським
commentss НОВИНИ Всі новини

Держдеп заборонив послу США в ЄС свідчити про розмову Трампа із Зеленським

У вівторок, 8 жовтня, Сондленд повинен був свідчити добровільно щодо комунікацій між Дональдом Трампом та Володимиром Зеленським

8 жовтня 2019, 17:15 comments2213
Поділіться публікацією:
Держдеп заборонив послу США в ЄС свідчити про розмову Трампа із Зеленським

Державний департамент заборонив послу США в ЄС Гордону Сондленду давати показання Конгресу щодо скандальної розмови Дональда Трампа з Володимиром Зеленським. Про це повідомляє The Guardian.

У вівторок, 8 жовтня, Сондленд прибув до Вашингтона з Брюсселя, щоб підготуватися до дачі свідчень.

"Посол Сондленд глибоко розчарований тим, що сьогодні він не зможе давати свідчення. Він твердо вірить, що завжди діяв в найкращих інтересах Сполучених Штатів, і він готовий відповісти на запитання комітету повністю і правдиво", — заявив адвокат Сондленда Роберт Лускін.

Гордон Сондленд сподівається, що питання, порушені Державним департаментом, що перешкоджають його показанням, будуть вирішені негайно. Він готовий дати свідчення в найкоротші терміни, коли йому дозволять з'явитися .
Нагадаємо, що 8 жовтня Конгрес США мав заслухати свідчення американського посла в ЄС Гордона Сондланда в межах розслідування про підстави оголосити імпічмент президенту Дональда Трампа.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Трамп вимагає зустрічі з інформатором, який доповів про його розмову з Зеленським.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!