Головна Новини Політика зовнішня політика Парламент Нідерландів проголосував за розслідування "ролі України" в катастрофі MH17
commentss НОВИНИ Всі новини

Парламент Нідерландів проголосував за розслідування "ролі України" в катастрофі MH17

За словами голови МЗС, розслідування потребує співпраці із Росією

8 жовтня 2019, 21:55 comments2752
Поділіться публікацією:
Парламент Нідерландів проголосував за розслідування "ролі України" в катастрофі MH17

Парламент Нідерландів підтримав пропозицію CDA (Християнсько-демократичної партії) щодо додаткового розслідування причин, через які Україна не закрила повітряний простір над Донбасом під час бойових дій 2014 року. Як повідомляє "Європейська правда", про це написав у Twitter депутат від CDA Кріс ван Дам.

"Пропозицію щодо подальшого розслідування того факту, що не був закритий повітряний простір над Україною, щойно схвалили одноголосно", — сказав парламентар.

За словами голови МЗС Стефана Блока, таке розслідування — непросте завдання, тому що потребує співпраці Росії. "Йдеться також про їх повітряний простір", — сказав він.

Нагадаємо, 2015 року Нідерландська рада безпеки заявила, що Україна повинна була закрити свій повітряний простір, аргументуючи це тим, що тоді рейс MH17 мав би обрати інший маршрут до Куала-Лумпура, і літак не збили б.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Держдеп заборонив послу США в ЄС свідчити про розмову Трампа із Зеленським. У вівторок, 8 жовтня, Сондленд повинен був свідчити добровільно щодо комунікацій між Дональдом Трампом та Володимиром Зеленським



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!