Головна Новини Політика зовнішня політика Розведення сил на Донбасі може бути тільки після стійкого припинення вогню, — Офіс президента
commentss НОВИНИ Всі новини

Розведення сил на Донбасі може бути тільки після стійкого припинення вогню, — Офіс президента

Костюк зазначив, що в Станиці Луганській, де сили вже розвели, є українська поліція та інші правоохоронні органи

14 жовтня 2019, 19:39 comments1782
Поділіться публікацією:
Розведення сил на Донбасі може бути тільки після стійкого припинення вогню, — Офіс президента

В Офісі президента запевнили, що відвід сил у Золотому Луганської області неможливо без стійкого припинення вогню, тому поки це питання відкладено. Про це в спец-ефірі hromadske заявив заступник голови ОПУ Юрій Костюк.

"Що стосується розведення, абсолютно зрозумілі побоювання. Більш того, я хочу сказати, що зараз це питання (розведення — ред.) відкладено, щоб воно відбулося, потрібні певні умови, повинно бути постійне припинення вогню певну кількість днів, що не відбулося", — сказав він.

Костюк також зазначив, що в Станиці Луганській, де вже сили розвели, є українська поліція та інші правоохоронні органи, тому не можна говорити, що після відводу нікому буде забезпечувати безпеку місцевих жителів.

 Як повідомляв сайт "Коментарі", раніше міністр закордонних справ україни Вадим Пристайко заявив, що бойовики зірвали відвід військ, початок якого було заплановано на 7 жовтня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://hromadske.ua
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!