Головна Новини Політика зовнішня політика Пристайко поділився думками про Росію щодо «нормандських» переговорів
commentss НОВИНИ Всі новини

Пристайко поділився думками про Росію щодо «нормандських» переговорів

За словами глави МЗС, Володимир Зеленський робить все можливе

18 жовтня 2019, 13:08 comments1250
Поділіться публікацією:
Пристайко поділився думками про Росію щодо «нормандських» переговорів

Міністр закордонних справ Вадим Пристайко заявив, що зустріч лідерів країн "нормандського формату" може пройти в листопаді. Про це він сказав під час виступу у Верховній Раді.

"Що стосується того, наскільки ми відчуваємо, що Росія готова рухатися. Саме для цього президент Володимир Зеленський намагається зробити все можливе для проведення нормандського саміту. Ми сподіваємося, що в наступному місяці зустріч відбудеться", — сказав глава зовнішньополітичного відомства.

Як повідомляли "Коментарі", раніше президент Володимир Зеленський виключив, що піде на компроміси під час зустрічі в "нормандському форматі".

У МЗС заявили, що погодили підсумковий документ саміту тільки в частині "формули Штайнмаєра", а інші питання ще обговорюються.

Зеленський пояснив, що формула Штайнмаєра — це тимчасовий закон про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької і Луганської областей, який починає діяти на постійній основі за умови, коли там відбудуться місцеві вибори, проведені відповідно до Конституції України і законодавства України, а також після публікації звіту ОБСЄ, що вибори пройшли відповідно до стандартів ОБСЄ та міжнародних стандартів демократичних виборів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!