Головна Новини Політика зовнішня політика «Ніхто віддавати не буде»: Зеленський висловився про особливий статус Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

«Ніхто віддавати не буде»: Зеленський висловився про особливий статус Донбасу

Україна не буде здавати території

23 жовтня 2019, 18:54 comments2119
Поділіться публікацією:
«Ніхто віддавати не буде»: Зеленський висловився про особливий статус Донбасу

Президент Володимир Зеленський в ході візиту до Японії заявив, що питання врегулювання конфлікту на Донбасі можна вирішити тільки дипломатичним шляхом, повідомляє "Сьогодні".

іхто не буде здавати території і ніхто не хоче, щоб було у нас Придністров'я. Нехай не ображаються наші молдавські колеги, такий приклад я навів, але – без дипломатії не можна вирішити це питання. Без розмови не можна вирішити це питання. Без обговорення будь-яких умов не можна вирішити це питання. Без припинення вогню не можна вирішити це питання", — сказав глава держави.

Зеленський також нагадав, що закон про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької і Луганської областей (про особливий статус) прийнятий і діє.

ким він буде далі, закон про особливий статус, – ми не знаємо. Ми готові обговорювати ці питання і в нормандському форматі, і готові обговорювати умови цього закону про особливий статус із суспільством України, поки його не проголосуємо... Ніхто зраджувати Україну не буде, і капітуляції не буде – нічого не буде... Всі наші європейські колеги, нас, скажімо так, завжди підтримували", — підкреслив президент.

Як повідомляв сайт "Коментарі", Володимир Зеленський у Токіо зустрівся з президентом Німеччини Франком-Вальтером Штайнмаєром.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!