Головна Новини Політика зовнішня політика Суд призначив психологічну експертизу Насалику
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд призначив психологічну експертизу Насалику

Насалика перевірять на поліграфі, щоб дізнатися, чи говорить він правду чи ні

24 жовтня 2019, 13:58 comments1834
Поділіться публікацією:
Суд призначив психологічну експертизу Насалику

ВАСУ призначив психологічну експертизу екс-міністру енергетики і вугільної промисловості Ігорю Насалику, який в 2014 році отримав в борг 1,249 млн доларів, але забув внести цю інформацію в декларацію .

Проводити експертизу будуть фахівці Київського науково-дослідного інституту судових експертиз Міністерства юстиції. Таке рішення прийняв суд

У рішенні суду йдеться, про те, що їм надійшло клопотання адвоката Насалика Бойка з проханням призначити в рамках справи щодо його підзахисного психологічної експертизи із застосуванням комп'ютерного поліграфа.

Фахівці повинні будуть встановити, чи з'являються у нього в ході психофізіологічного дослідження психофізіологічні реакції, що свідчать про отримання ним від іншої особи  коштів у розмірі 1 млн 249 тис. 287,70 доларів у відповідності з договором позики від 10 липня 2014 року.

Як повідомляло видання "Коментарі", Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) оголосила про підозру міністру енергетики та вугільної промисловості Ігорю Насалику.

Міністру інкримінують вчинення злочину, передбаченого ст. 366-1 КК України (подання суб’єктом декларування завідомо недостовірних відомостей у декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбаченої Законом України "Про запобігання корупції"). Йому загрожує до 2 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!