Головна Новини Політика зовнішня політика Рада готує звернення до Конгресу США через «Азов»
commentss НОВИНИ Всі новини

Рада готує звернення до Конгресу США через «Азов»

Текст листа передадуть американській стороні наступного тижня

25 жовтня 2019, 11:29 comments1742
Поділіться публікацією:
Рада готує звернення до Конгресу США через «Азов»

Народний депутат ("Слуга народу") Богдан Яременко ініціював збір підписів під листом до Конгресу США щодо спроби очорнення полку спецпризначення Національної Гвардії "Азов".

"Вважаю такими, що не можуть залишитися без реагування народних депутатів України, спроби публічного очорнення одного з найбільш заслужених і боєздатних підрозділів Національної гвардії України окремого загону спеціального призначення "Азов". Тому підготував проект листа", — написав нардеп у своєму Facebook.

Яременко зазначив, що підрозділ створений активістами та учасниками Євромайдану і брав участь у визволенні багатьох населених пунктів під час активної фази конфлікту на Донбасі.

"З огляду на поширені в ЗМІ звинувачення проти цього славного бойового підрозділу та з метою зняття усіх непорозумінь у листі до Конгресу США міститься пропозиція надати будь-яку необхідну допомогу у з"ясуванні об"єктивної та неупередженої інформації про загін спеціального призначення "Азов", — додав нардеп.

Парламентарій повідомив, що текст листа відкритий для підписів народних депутатів і буде переданий представникам США 29 жовтня 2019 року.


Як повідомляв сайт "Коментарі", конгресмени США звернулися до державного секретаря Майка Помпео з проханням внести полк "Азов" до списку терористичних організацій. Підписантами звернення до Держдепу були представники Демократичної партії.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков назвав цю ініціативу і інформаційну кампанію проти "Азову" ганебною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!