Головна Новини Політика зовнішня політика За Микитася внесли заставу в 80 мільйонів гривень
commentss НОВИНИ Всі новини

За Микитася внесли заставу в 80 мільйонів гривень

Микитась буде носити електронний браслет

25 жовтня 2019, 12:10 comments2377
Поділіться публікацією:
За Микитася внесли заставу в 80 мільйонів гривень

За колишнього народного депутата Максима Микитася внесли заставу у розмірі 80 млн гривень. Про це повідомило джерело в правоохоронних органах.

Джерело відзначило, що в даний момент екс-нардеп перебуває в СІЗО і вже сьогодні вийде на свободу.

Як писав сайт "Коментарі", 2 жовтня екс-нардепу Максиму Микитасю повідомили про підозру у розтраті майна Національної гвардії. Шоб заволодіти нерухомістю, колишній народний депутат вступив у змову з екс-начальником Нацгвардії, генеральним директором компанії-забудовника, приватним забудовником та іншими.

За умовами підписаного між Нацгвардією України та забудовником договору, на території колишньої військової частини повинні були побудувати житловий комплекс з вбудованими паркінгами та нежитловими приміщеннями.

 В обмін на земельну ділянку площею близько одного гектара в центрі Києва, Нацгвардія повинна була отримати в житловому комплексі 50 квартир та 30 паркомісць. Однак згодом, у 2016-2017 роках, сторони уклали додаткові угоди, за якими Нацгвардія відмовилася від цих квартир і паркомісць на Печерську в обмін на 65 квартир у будинку, що та ж компанія-забудовник будувала на околиці біля станції метро "Червоний хутір".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!