Головна Новини Політика зовнішня політика "Росія передасть Україні захоплені в Керченській протоці катери до кінця року" - Полозов
commentss НОВИНИ Всі новини

"Росія передасть Україні захоплені в Керченській протоці катери до кінця року" - Полозов

Полозов розповів, що досі Росія не виконала наказ Міжнародного трибуналу в частині повернення кораблів

27 жовтня 2019, 17:25 comments2112
Поділіться публікацією:
"Росія передасть Україні захоплені в Керченській протоці катери до кінця року" - Полозов

Адвокат українських моряків Микола Полозов зазначив, що Росія готова передати Україні захоплені в Криму військові катери, однак вона не може це зробити через їх незадовільний технічний стан. Про це повідомляє "Крим.Реалії".

Україна в очікуванні передачі захоплених в Керченській протоці у листопаді 2018 року російською владою морських катерів. Адвокат звільнених військових моряків Микола Полозов повідомив, що Москва готова віддати їх Україні, однак через незадовільний стан і технічні несправності росіяни поки це зробити не можуть.

Полозов розповів, що досі Росія не виконала наказ Міжнародного трибуналу в частині повернення кораблів. Але, за його інформацією, в цій справі є зрушення, кораблі російська влада готова передати. Єдина проблема – це технічний стан самих кораблів. Тому зараз їх приводять до такого стану, щоб вони могли бути на плаву. Адвокат додав, що очікується, що до кінця року катери будуть в Україні.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Росія готова допомогти Зеленському вирішити конфлікт на Донбасі. За словами Лаврова, Росія регулярно чує про те, що Володимир Зеленський хоче припинити війну на Донбасі, і з боку РФ вони готові всіляко сприяти виконанню цих домовленостей по лінії Донецька і Луганська.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://ua.krymr.com/
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!