Головна Новини Політика зовнішня політика "Нафтогаз" готує новий позов проти "Газпрому"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Нафтогаз" готує новий позов проти "Газпрому"

Тристоронні переговори не дали ніяких результатів

29 жовтня 2019, 07:32 comments1973
Поділіться публікацією:
"Нафтогаз" готує новий позов проти "Газпрому"

Українська сторона готує новий судовий позов до "Газпрому". Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" написав виконавчий директор української компанії Юрій Вітренко.

"Домовленостей немає. Але я не втрачав часу, тому що був зайнятий роботою над новими позовними вимогами до "Газпрому" в новому арбітражному процесі", – написав політик.

Також він розповів про те, що віце-президент Європейської комісії Марош Шевчович розчарований результатами переговорів, які відбулися в Брюсселі між Росією, Україною і Єврокомісією щодо долі транзиту російського газу через нашу країну.

Нагадаємо, новий контракт по транзиту газу з Росії в Європу через територію України повинен бути довгостроковим і передбачати значний обсяг газу. Зазначається, що це спільна позиція України та Єврокомісії. Про це повідомляє прес-служба "Нафтогазу". 

Представники України відзначають, що під час переговорів російська сторона намагалася знову обговорити тему Стокгольмського арбітражу. У той же час, в "Нафтогазі" запевняють, що ніяких відкритих пропозицій від Газпрому не отримували.  

Раніше "Коментарі" писали про позиції російської сторони за підсумками тристоронніх газових переговорів, які відбулися 28 жовтня 2019 року.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!