Головна Новини Політика зовнішня політика В ОБСЄ анонсували масштабний обмін полоненими
commentss НОВИНИ Всі новини

В ОБСЄ анонсували масштабний обмін полоненими

Дискусія буде продовжена

29 жовтня 2019, 18:33 comments2057
Поділіться публікацією:
В ОБСЄ анонсували масштабний обмін полоненими

Гуманітарна робоча група Тристоронньої контактної групи під час засідання в Мінську обговорила обмін полоненими, повідомляє "Белта".

Так, представник ОБСЄ в Контактній групі Мартін Сайдік заявив, що готується масштабний обмін полоненими і в даному питанні проводиться дуже серйозна робота.

Крім того, на засіданні Контактної групи за участю експертів було погоджено питання можливості міжнародного аудиту компанії "Вода Донбасу". Тендер на аудит проведе Міжнародний комітет Червоного Хреста.

Сайдік також висловив жаль у зв'язку з тим, що режим припинення вогню не дотримується. Він закликав українську сторону і терористів, "усвідомлюючи політичну і гуманітарну відповідальність перед цивільним населенням, зробити все необхідне для забезпечення сталого перемир'я".

Як повідомляв сайт "Коментарі", 7 вересня поточного року між Україною і Росією відбувся масштабний обмін полоненими за формулою "35 до 35". Серед звільнених 24 захоплених в Керченській протоці моряка і 11 політв'язнів.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", українська сторона вже підготувала і передала списки утримуваних у Росії громадян України. Очікується, що новий обмін полонених відбудеться в цьому році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!