Головна Новини Політика зовнішня політика США хоче допомогти Києву зупинити будівництво "Північного потоку-2"
commentss НОВИНИ Всі новини

США хоче допомогти Києву зупинити будівництво "Північного потоку-2"

Завершення будівництва цього другого трубопроводу забезпечить Росії величезний важіль тиску

30 жовтня 2019, 19:56 comments1976
Поділіться публікацією:
США хоче допомогти Києву зупинити будівництво "Північного потоку-2"

Американський посол в Росії Джон Салліван заявив, що перешкоджання будівництву газопроводу “Північний потік-2” є першочерговим завданням Сполучених Штатів. Про це він повідомив на слуханнях в комітеті із закордонних справ Сенату Конгресу США.

Салліван вважає, що першорядним завданням США є протидія „Північному потоку-2“. Тому що у це будівництво являє собою формування Росією залежності для здійснення контролю. Завершення будівництва цього другого трубопроводу забезпечить Росії величезний важіль тиску.

Він підкреслив, що Вашингтон у зв’язку з цим хоче допомогти Києву, в тому числі шляхом можливої зупинки будівництва ” Північного потоку-2 “, щоб газ продовжив надходити в Європу через Україну.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Датське енергетичне агентство дало дозвіл на будівництво ділянки газопроводу “Північний потік-2”, що проходить по континентальному шельфу Данії в південному сході від острова Борнхольм в Балтійському морі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що "Північний потік-2" наближається до межі Данії. За словами представника "Північного потоку-2" Ульріха Лиссека, в діалозі з Енергетичним агентством Данії "серйозних ризиків або проблем не виникло".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!