Головна Новини Політика зовнішня політика Ківа гойдався в Раді на кріслі і показував язик
commentss НОВИНИ Всі новини

Ківа гойдався в Раді на кріслі і показував язик

Політик потрапив у камеру журналіста під час голосування

1 листопада 2019, 13:33 comments2725
Поділіться публікацією:
Ківа гойдався в Раді на кріслі і показував язик

Народный депутат від "Опозиційної платформи — За життя" Ілля Ківа у черговий раз опинився в центрі телекамер. В сесійній залі політик під час голосування гойдався на сидінні депутатського крісла, а коли помітив, що його знімають, показав язика.

На початку жовтня журналісти зловили політика, коли він листувався з дівчиною по телефону, після листування Ківа почав чіпати свої геніталії.


Як повідомляло видання "Коментарі", з 1 листопада народні обранці перейшли е-реєстрацію. Тепер нардепам треба реєструватися на засіданні за допомогою індивідуальної картки.

Тепер щоб зареєструватися в сесійній залі, депутатам необхідно скористатися індивідуальною карткою і натиснути кнопку "За". Відзначимо, що в перший день роботи електронної системи, кількість верифікованих народних депутатів у залі різко скоротилося.

Раніше спікер парламенту Дмитро Разумков розповів про успіх роботи парламенту і турборежимі.

"Сьогодні 50-й день роботи Верховної Ради України IX скликання... Зазвичай підводять підсумки на 100-й день, але, думаю, можна підвести підсумки та на 50-й. Ми за цей період часу розглянули 209 законопроектів, ухвалили в цілому 56 законів. Думаю, що з такою швидкістю навряд чи зможе посперечатися яка-небудь з попередніх Рад. Тому я сподіваюся, що і надалі ми будемо працювати так само швидко і якісно", — заявив Дмитро Разумков.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!