Головна Новини Політика зовнішня політика Опубліковано листування Тищенка з пранкером "Джокером"
commentss НОВИНИ Всі новини

Опубліковано листування Тищенка з пранкером "Джокером"

Тищенко поскаржився пранкеру на колег і життя

4 листопада 2019, 14:31 comments6678
Поділіться публікацією:
Опубліковано листування Тищенка з пранкером "Джокером"

Оприлюднено листування пранкера "Джокера", який представився генпрокурором Русланом Рябошапкою, з нардепом Миколою Тищенко. Політик скаржився на ситуацію всередині фракції, а також розповідав про конфлікт з Ткаченко і про гроші в конвертах для нардепів.

Листувався Тищенко з "Джокером" минулого тижня, якраз коли був секс-скандал з нардепом Яременко.

У листуванні Тищенко поділився з так званим генпрокурором планами про своє майбутнє, яке може бути зовсім не райдужним, якщо все так буде продовжуватися.

Нардеп скаржиться, що бізнесу без нього буде кінець. "Бізнесу кінець без мене. Я думав, що ми команда, сім'я, колектив, всі один за одного. Я просто в шоці, моя дружина постійно плаче і вважає, що мене посадять, що далі робити я не знаю", — сказав політик.


Як повідомляв сайт "Коментарі", раніше ЗМІ оприлюднили листування Богдана Яременка з жінкою, яка надає інтимні послуги. Пізніше нардеп заявив, що це була спланована провокація з метою дізнатися, як і коли журналісти знімають листування парламентаріїв в смартфонах. Проте пізніше Яременко вибачився перед родиною, фракцією і президентом. На наступний день спливла інформація, що вибачитися нардепу запропонував пранкер "Джокер", який листувався з нардепом під виглядом генпрокурора Руслана Рябошапки.

Журналісти закликали Яременко пройти дослідження на детекторі брехні. А голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що скандал буде обговорюватися на найближчому засіданні фракції, де будуть розглянуті три сценарії наслідків для нардепа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!