Головна Новини Політика зовнішня політика В уряді планують провести перепис населення за допомогою онлайн-інструментів
commentss НОВИНИ Всі новини

В уряді планують провести перепис населення за допомогою онлайн-інструментів

Прем’єр додав, що у наступному році запрацює централізована база даних українців

4 листопада 2019, 23:50 comments2236
Поділіться публікацією:
В уряді планують провести перепис населення за допомогою онлайн-інструментів

У 2020 році в Україні відбудеться перепис населення за допомогою онлайн-інструментів. Про це повідомив прем’єр-міністр України Олексій Гончарук в ефірі ток-шоу “Свобода слова”.

Прем’єр-міністр повідомив, що перепис населення в світі робиться дуже за допомогою онлайн інструментів, і дивлячись на це в Україні шукають можливості теж зробити перепис з урахуванням онлайн-інструментів. Таким чином стимулюючи людей самостійно заповнювати інформацію про себе. Він очікує, що перепис населення має відбутися у 2020 році. Кошти на це закладені в проєкті державного бюджету.

Держслужба статистики повідомляла, що на кінець 2018 року чисельність населення в Україні становила понад 42 мільйони 200 тисяч людей. 

Прем’єр додав, що у наступному році запрацює централізована база даних українців. “У нас в наступному році має з’явитися єдина централізована база даних. Ми будемо розуміти які соціальні категорії корелюють між собою”, — сказав О Гончарук.

Нагадаємо, що востаннє перепис населення в Україні проводили у 2001 році.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", на перепис населення в 2020 виділять більше 3 млрд грн. Відзначається, що в липні глава держави Володимир Зеленський доручив Кабміну розглянути питання створення єдиного державного веб-порталу електронних послуг, до лютого 2020 року провести верифікацію набору ідентифікаційних даних фізичних осіб в національних електронних інформаційних ресурсах і за результатами розглянути можливість введення електронної перепису населення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!