Головна Новини Політика зовнішня політика Великобританія вирішила ще три роки вчити українських військових
commentss НОВИНИ Всі новини

Великобританія вирішила ще три роки вчити українських військових

Навчальну місію "Орбіталь" продовжили

5 листопада 2019, 11:12 comments1728
Поділіться публікацією:
Великобританія вирішила ще три роки вчити українських військових

Великобританія продовжить місію навчання службовців ЗСУ на три роки. Про це повідомив британський міністр оборони Бен Уоллес. За його інформацією, англійці продовжать комплекс навчальних заходів для українських військовослужбовців до березня 2023 року.

Уоллес повідомив, що у вересні відвідував Донбас, де спостерігав рішучість українських солдатів і офіцерів при захисті територіальної цілісності України. Це стало однією з причин продовження навчальної програми.

Навчальну місію під назвою "Орбіталь" створили в Україні після анексії Криму. Через курси англійських інструкторів пройшли понад 17,5 тис. українських військових. Відзначається, що ще рік тому Британія розширила сферу навчання — команди військових інструкторів Сполученого Королівства розгорнули тренінгові програми для морпіхів у зв'язку з появою нових загроз в Азовському морі.

Британський міністр також запевнив свого колегу Андрія Заворотнюка в підтримці суверенітету України та подальшої підтримки українських збройних сил.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Львівську область для тренування українських військових прибула 27-а піхотна бригада армії США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!