Головна Новини Політика зовнішня політика "Це якийсь треш": Гончарук в шоці від побаченого в Запоріжжі
commentss НОВИНИ Всі новини

"Це якийсь треш": Гончарук в шоці від побаченого в Запоріжжі

За словами прем'єр-міністра Олексія Гончарука, за 15 років в Запоріжжі так і не змогли побудувати міст, при цьому за ці роки вартість проекту зросла більш ніж у три рази

7 листопада 2019, 14:16 comments4086
Поділіться публікацією:
"Це якийсь треш": Гончарук в шоці від побаченого в Запоріжжі

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук висловив глибоке обурення побаченим під час візиту в Запоріжжя. Як написав глава уряду на своїй сторінці в Facebook після поїздки, у міста є великий потенціал, але воно перебуває у занедбаному стані через неефективний менеджмент.

"Сьогодні я подивився на міст-довгобуд, який почали будувати ще в 2004 році! 15 років. І не побудували. За цей час змінилося п'ять президентів, було дві революції. Це якийсь треш!", — написав Гончарук.

Прем'єр-міністр також зазначив, що за останні півтора десятка років вартість проекту зросла з 5 до 16,2 млрд грн.

"На прикладі траси Запоріжжя-Маріуполь нова команда показала, що якісно і швидко побудувати дорогу реально", — продовжує глава уряду.

Олексій Гончарук пообіцяв, що міст добудують за два-три роки і зазначив, що якість робіт, а також терміни реалізації проекту будуть жорстко контролюватися.

Як повідомляло видання "Коментарі", Зеленський і прем'єр-міністр України Олексій Гончарук відкрили відремонтовану ділянку" дороги життя" — траси Запоріжжя-Маріуполь. У своєму зверненні президент зазначив, що за три роки було побудовано всього 70 км дороги, а за останні три місяці — 130 км.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!