Головна Новини Політика зовнішня політика Названий спосіб вирішення конфлікту на Донбасі, про який не говорять вголос
commentss НОВИНИ Всі новини

Названий спосіб вирішення конфлікту на Донбасі, про який не говорять вголос

Сергій Рахманін розповів про те, що можна зробити, якщо не вийде військовим і дипломатичним шляхом вирішити ситуацію на Донбасі

8 листопада 2019, 07:58 comments3293
Поділіться публікацією:
Названий спосіб вирішення конфлікту на Донбасі, про який не говорять вголос

Одним із способів вирішити ситуацію на сході Україні може стати тимчасове замороження конфлікту. Таку думку висловив Голова фракції партії "Голос" у Верховній Раді Сергій Рахманін.

За його словами, про такий  варіант не говорять вголос, проте ця тема піднімається час від часу, а не кажуть, тому  що або соромно, або страшно.


"Ситуацію з Донбасом ми не можемо вирішити військовим шляхом, дипломатичним шляхом, але ми можемо зупинитися, щоб зібратися з думками, і щоб повернути людей додому. Держава має розробити програму повернення людей, які хочуть повернутися",- сказав політик.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в цьому ж інтерв'ю Зеленський розповів про основні проблеми всередині фракції "Слуга народу".

"Є деякі помилки, є деякі аморальні вчинки. Є деякі депутати, які не хочуть голосувати за ті чи інші закони, хоча ми домовлялися, що коли обговорюються законопроекти на засіданнях, на фракціях, комітетах, там — будь ласка, суперечки, але не виносьте їх, будь ласка, на засідання Верховної Ради. якщо у нас є така домовленість, вона чесна, якщо 70% партії "Слуга народу" — "за" той чи інший законопроект напередодні голосування, то ми всі голосуємо", — зазначив український гарант.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!