Головна Новини Політика зовнішня політика В Україні запустили проект «Ліс в смартфоні»
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні запустили проект «Ліс в смартфоні»

Реєстр включає в себе інформацію про більш ніж 40 тисяч виданих дозволів (квитків) на заготівлю деревини

11 листопада 2019, 14:46 comments1789
Поділіться публікацією:
В Україні запустили проект «Ліс в смартфоні»

Сьогодні, 11 листопада Кабінет міністрів підключив 6 областей України до пілотного проекту "Ліс в смартфоні". Він являє собою електронний реєстр заготівлі деревини та онлайн-карту рубок. Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

Як відомо, зараз реєстру включає в себе інформацію про більш ніж 40 тисяч виданих дозволів (квитків) на заготівлю деревини. Що стосується онлайн-карти, то поки що, вона включає в себе територію Рівненської, Чернігівської, Полтавської, Київської, Волинської і Тернопільської областей.

"Кожна людина без винятку може зайти на сайт LK.UKRFOREST.COM. На ньому вона зможе ознайомитися з переліком лісорубних квитків та перевірити на карті законність проведення рубок безпосередньо. Цей ресурс доступний як з комп'ютера, так і зі смартфона", — йдеться у заяві Кабміну.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Верховна рада схвалила в другому читанні проект закону "Про внесення змін до деяких законів (щодо введення заборони на суцільну вирубку ялицево-букових лісів на гірських схилах Карпатського регіону)".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!