Головна Новини Політика зовнішня політика Назарбаєв вирішив організувати зустріч Зеленського і Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Назарбаєв вирішив організувати зустріч Зеленського і Путіна

Зеленський згоден на зустріч, Путін не дав відповіді

12 листопада 2019, 09:09 comments2870
Поділіться публікацією:
Назарбаєв вирішив організувати зустріч Зеленського і Путіна

Перший президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв запропонував провести переговори президентів Росії і України Володимира Путіна і Володимира Зеленського в його країні.

За словами Назарбаєва, він провів зустріч з главою української держави, вислухав його, а також вчора спілкувався з президентом Росії про те, як вирішувати проблему Донбасу.

"Я думаю, що необхідна окрема особиста зустріч президентів Росії і України", — сказав політик.

Назарбаєва зазначив, що президент України вже погодився на зустріч на "нейтральному майданчику", в той же час, глава російського держави поки що не дав відповіді.

Нагадаємо, Володимир Зеленський і Володимир Путін вперше мали телефонну розмову 11 липня. За словами президента України, розмова тривала близько 30 хвилин.

Як повідомляв сайт "Коментарі", Володимир Зеленський заявив про готовність зустрітися з Володимиром Путіним в рамках переговорів у нормандському форматі.

Зазначимо, що 29 жовтня стартував процес розведення сил і засобів у Золотому.   До зустрічі в Нормандському форматі буде проведено розведення на тих ділянках, які були раніше узгоджені.

21 жовтня президенти Росії і Франції Еммануель Макрон і Володимир Путін під час телефонної розмови обговорили можливість і умови проведення зустрічі в нормандському форматі.

Уряд Німеччини вітає узгодження Тристоронньої контактною групою "формули Штайнмайєра" і заявляє, що Мінські угоди будуть вважатися виконаними лише після відновлення суверенітету України на окупованих нині територіях Луганської і Донецької областей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!