Головна Новини Політика зовнішня політика У Раді відповіли Назарбаєву на бажання "звести" Зеленського з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

У Раді відповіли Назарбаєву на бажання "звести" Зеленського з Путіним

У «Слузі народу» нагадали про минулі ініціативи Назарбаєва

12 листопада 2019, 13:33 comments3307
Поділіться публікацією:
У Раді відповіли Назарбаєву на бажання "звести" Зеленського з Путіним

Представник Кабінету міністрів у Верховній Раді, народний депутат від "Слуги народу" Ірина Верещук скептично поставилася до пропозиції колишнього президента Казахстану Нурсултана Назарбаєва організувати зустріч президента Росії Володимира Путіна та українського лідера Володимира Зеленського, передає УНІАН.

"Я знаю, що Нурсултан Назарбаєв вже багато разів і Петру Порошенку пропонував Казахстан як ймовірну платформу для зміни "нормандського формату", а потім мінського перемовного формату", — сказала нардеп.

Верещук зазначила, що Назарбаєв "відчуває свій авторитет" і в котрий раз намагається "заангажуватися" в переговорний процес про врегулювання конфлікту, користуючись особистим знайомством, у тому числі з Путіним.

"Пан Назарбаєв каже, що пан Зеленський не відкидає такої можливості і в принципі погоджується на це, але я не чула від пана Зеленського, як він коментує даний аспект. Але, тим не менше розумію, що пан Назарбаєв міг би організувати таку зустріч, але поки що незрозуміло, якою буде мета. Якщо мета – лише змінити місце, країну, де зустрітися – то, звичайно, це не потрібно", — додала нардеп.

Як повідомляв сайт "Коментарі", раніше Нурсултан Назарбаєв запропонував провести переговори президентів Росії і України Володимира Путіна і Володимира Зеленського в його країні. На його думку, лідери України і Росії мають провести особисту зустріч "тет-а-тет".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!