Головна Новини Політика зовнішня політика «НАТО буде бруднити штанці»: Коломойський підтримав розслідування проти Байдена
commentss НОВИНИ Всі новини

«НАТО буде бруднити штанці»: Коломойський підтримав розслідування проти Байдена

Бізнесмен заявив про новий Варшавський договір

13 листопада 2019, 14:30 comments1719
Поділіться публікацією:
«НАТО буде бруднити штанці»: Коломойський підтримав розслідування проти Байдена

Український олігарх Ігор Коломойський заявив, що якби він був президентом, то підтримав би прохання глави Білого дому Дональда Трампа щодо розслідування можливої участі колишнього віцепрезидента Джо Байдена і його сина Хантера в корупційних схемах компанії Burisma. Про це він сказав в інтерв'ю виданню The New York Times.

При цьому, на думку олігарха, у разі перемоги на президентських виборах у США кандидата від Демократичної партії, Україна мала б приєднатися до Росії.

"Марно витрачати час на порожні розмови. Тоді як Росія хотіла б привести нас у новий Варшавський договір... Якщо вони (РФ-ред.) розумніші з нами, ми поїдемо в Росію", — сказав бізнесмен.

За словами Коломойського, союз Росії з Україною стане справжньою загрозою для Заходу.

"Російські танки будуть розміщені біля Кракова і Варшави... Ваше НАТО буде бруднити свої штани і купувати памперси", — додав він.

Як повідомляв сайт "Коментарі", Ігор Коломойський підтримав відновлення відносин з Росією і додав, що США змушує Україну воювати з РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!