Головна Новини Політика зовнішня політика Бундестаг підтримав законопроект про "захист" проекту "Північний потік-2"
commentss НОВИНИ Всі новини

Бундестаг підтримав законопроект про "захист" проекту "Північний потік-2"

Нові заходи до проекту будуть застосовуватися лише до ділянки трубопроводу в територіальних водах ФРН - останнім 12 морських миль "Північного потоку - 2

13 листопада 2019, 21:34 comments1851
Поділіться публікацією:
Бундестаг підтримав законопроект про "захист" проекту "Північний потік-2"

Бундестаг прийняв законопроект про імплементацію газової директиви Європейського Союзу в німецьке законодавство. Про це повідомляє  ТАСС.

Рішення прийняли більшістю голосів німецького парламенту. За імплементацію директиви проголосували Християнсько-демократичний союз, Християнсько-соціальний союз та Соціал-демократична партія.

Повідомляється, що нові заходи до проекту будуть застосовуватися лише до ділянки трубопроводу в територіальних водах ФРН — останнім 12 морських миль "Північного потоку — 2". "Північний потік", який був побудований набагато раніше, ніж була погоджена оновлена газова директива, не підпадає під її дію.

Також законопроект передбачає винятки з нового регулювання, які обмежені терміном в 20 років. Проект може бути виведений з-під дії директиви у разі, якщо перший пункт з'єднання трубопроводу з європейською мережею знаходиться в Німеччині, якщо є "об'єктивні причини" його виключення. Винятки не повинні шкодити конкуренції на газовому ринку ЄС і підривати його енергопостачання. Під час першого слухання законопроекту, 8 листопада, Бундестаг не зміг проголосувати за імплементацію газової директиви у німецьке законодавство.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", "Північний потік-2": хто виграв від нерішучості Данії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://tass.ru/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!