Головна Новини Політика зовнішня політика У Пентагоні відмовляються розслідувати справу про "заморожування" військової допомоги Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пентагоні відмовляються розслідувати справу про "заморожування" військової допомоги Україні

Розслідування не хочуть проводити через імпічмент

14 листопада 2019, 11:58 comments1436
Поділіться публікацією:
У Пентагоні відмовляються розслідувати справу про "заморожування" військової допомоги Україні

Офіс Генерального інспектора Міністерства оборони США відмовляється почати розслідування про те, чому адміністрація Трампа відклала військову допомогу Україні. Про це інформує CNN.

Повідомляється, що таке розслідування може дублювати або заважати розслідуванню імпічменту, що проходить у Палаті представників.

Представник Пентагону генінспектору Глен Файн надіслав з цього приводу листи кільком високопоставленим сенаторам-демократам, які заявили, що у ході розвитку обставин рішення може змінитися. Зокрема, сенатор-демократ з Іллінойсу Дік Дурбін заявив, що розчарований відмовою канцелярії Міноборони генінспектору розслідувати затримку Міноборони у фінансуванні ініціативи щодо сприяння безпеці України, виділеної конгресом.

Нагадаємо, що адміністрація Дональда Трампа "заморозила" військову допомогу Україні в липні, а чиновник, який згодом назвав причину відмови, почав виправдовуватися, мовляв, його невірно зрозуміли.

Раніше "Коментарі" розповідали, що Тимчасовий повірений США в Україні Вільям Тейлор пояснив, чому важлива допомога США Україні для стримування російської агресії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!