Головна Новини Політика зовнішня політика Стало відомо, чому не відбудеться зустріч Зеленського і Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, чому не відбудеться зустріч Зеленського і Путіна

Пристайко розповів, чому Путін і Зеленський не зустрінуться

14 листопада 2019, 12:22 comments2568
Поділіться публікацією:
Стало відомо, чому не відбудеться зустріч Зеленського і Путіна

Зустріч президентів Росії і України Володимира Путіна і Володимира Зеленського поки не планується. Про це заявив міністр закордонних справ україни Вадим Пристайко, пише "УНІАН".

За його словами, зустріч не відбудеться тому, що зараз всі зусилля спрямовані на підготовку до зустрічі в нормандському форматі.

Також міністр закордонних справ подякував колишньому президенту Казахстану Нурсултану Назарбаєву за пропозицію організувати зустріч Зеленського і Путіна в Казахстані.

Як повідомляло видання "Коментарі", 12 листопада перший президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв запропонував провести перемовини президентов Росії і України Володимира Путіна і Володимира Зеленського в його країні. Назарбаєв відзначив, що президент України вже погодився на зустріч на "нейтральній майданчику", в теж час, глава російського держави поки що не дав відповідь.

Незабаром прес-секретар глави російської держави заявив про те, що президент РФ Володимир Путін не проти зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським, але без ретельної підготовки це не має сенсу.

За словами Пєскова, Путін неодноразово говорив, що він ніколи не відмовляється від подібних зустрічей, зокрема — від цієї, але, щоб вона принесла користь, потрібно добре підготуватися. Також прес-секретар зазначив, що в даний момент всі зусилля спрямовані на підготовку до процесів нормандського формату.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!