Головна Новини Політика зовнішня політика Путін розповів, що буде з Києвом, якщо "ЛДНР" введуть в сірі зони свої формування
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін розповів, що буде з Києвом, якщо "ЛДНР" введуть в сірі зони свої формування

Путін прокоментував ситуацію про те, що буде, якщо Україна введе в сірі зони поліцію або Нацгвардію

15 листопада 2019, 08:56 comments56347
Поділіться публікацією:








Путін розповів, що буде з Києвом, якщо "ЛДНР" введуть в сірі зони свої формування

Так звані "ЛДНР" введуть свої збройні формування в сірі зони на дільниці розведення сил, якщо Київ введе туди поліцію і Нацгвардію. Про це заявив президент Росії Володимир Путін.

Путін розповів про те, що друга сторона конфлікту на Донбасі зробить дзеркальні дії, якщо влада Києва введуть в зони, де вже відведені війська, поліцію і Нацгвардію.


Також він зробив акцент на словах міністра закордонних справ України Вадима Пристайка про те, що Київ може відмовитися від Мінських угод.

"Про що ми тоді взагалі будемо говорити в "Нормандському форматі"? Про що в ньому взагалі може йти мова, я не дуже розумію", — зазначив він.

Як повідомляло видання "Коментарі", 12 листопада перший президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв запропонував провести перемовини президентов Росії і України Володимира Путіна і Володимира Зеленського в його країні. Назарбаєв відзначив, що президент України вже погодився на зустріч на "нейтральній майданчику", в теж час, глава російського держави поки що не дав відповідь.

Незабаром прес-секретар глави російської держави заявив про те, що президент РФ Володимир Путін не проти зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським, але без ретельної підготовки це не має сенсу.

За словами Пєскова, Путін неодноразово говорив, що він ніколи не відмовляється від подібних зустрічей, зокрема — від цієї, але, щоб вона принесла користь, потрібно добре підготуватися. Також прес-секретар зазначив, що в даний момент всі зусилля спрямовані на підготовку до процесів нормандського формату.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!