Головна Новини Політика зовнішня політика Виключена зі «слуг» Скороход розповіла про «сірі» зарплати членів фракції
commentss НОВИНИ Всі новини

Виключена зі «слуг» Скороход розповіла про «сірі» зарплати членів фракції

Нардеп Ганна Скороход прокоментувала інформацію про те, що її цивільний чоловік Олексій Алякін пропонував хабара членам парламентського комітету

15 листопада 2019, 11:37 comments4142
Поділіться публікацією:
Виключена зі «слуг» Скороход розповіла про «сірі» зарплати членів фракції

Народний депутат Ганна Скороход, яка була виключена з фракції "Слуга народу", заявила, що парламентарі нібито отримують зарплати в конвертах в розмірі 5000 дол. Про це вона розповіла журналісту видання "Коментарі" в кулуарах парламенту.

Коментуючи інформацію про те, що її цивільний чоловік, бізнесмен Олексій Алякін нібито приходив в парламентський комітет з енергетики з пропозицією хабара, Ганна Скороход відповіла: "Перед тим як щось вигадувати, хоча б зробіть це правдоподібно. Чоловік взагалі не знає комітетів".

Нардеп заявила, що депутати фракції отримують в конвертах "зарплату" по 5000 дол.

"Мені розповіли тут, що я пропонувала хабара по 3 тисячі доларів. Які 3 тисячі доларів? Тут зарплати по 5 тисяч в конвертах, а ви говорите 3 тисячі доларів за рішення в комітеті? Не смішіть мене", — усміхається парламентарій.

На питання журналіста про те, чи може вона якимось чином підтвердити інформацію про зарплати в конверті, Скороход відповіла: "Все є в пресі, ви ж самі про це пишете. У вас є величезна кількість телеграм-каналів. Ви самі бачили: були зафіксовані випадки передачі конвертів".

Скороход також додала, що голосує у Верховній Раді не так, як їй вказують, а так, "як її просили люди".

"Якщо до мене приїжджають аграрії просять: будь ласка, не голосуй за цей закон. Якщо мені пишуть в інтернеті люди: будь ласка, не робіть цього. Чому я маю голосувати проти людей. Я мажоритарниця, подивіться мій рейтинг на окрузі. Навіщо взагалі мене в чомусь звинувачувати? Зараз будуть розбиратися правоохоронні органи", — пояснила нардеп.

Як повідомляв сайт "Коментарі", сьогодні, 15 листопада, фракція "Слуга народу" у Верховній Раді виключила зі своїх лав Ганну Скороход та Антона Полякова. Обидва нардепа заявили про політичну розправу за незгоду з позицією керівництва фракції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!