Головна Новини Політика зовнішня політика У Раді створять кодекс поведінки, за порушення якого будуть позбавляти мандату
commentss НОВИНИ Всі новини

У Раді створять кодекс поведінки, за порушення якого будуть позбавляти мандату

Фракція "Слуга народу" розробляє правила, згідно з якими можна буде виключати з фракції

15 листопада 2019, 13:32 comments2169
Поділіться публікацією:
У Раді створять кодекс поведінки, за порушення якого будуть позбавляти мандату

Парламентарії фракції "Слуга народу" вирішили створити етичний кодекс депутата, за порушення якого зможуть позбавляти мандата або виключати з фракції. Про це розповіла депутат Ірина Верещук.

За її словами, на засіданні фракції депутати домовилися розробити етичний кодекс, в якому будуть прописані пункти, порушення яких призведе до втрати мандата або до виходу з фракції. Політик вважає, що без  прописаного статуту виключення нардепів із складу фракції шкодить іміджу партії і підриває довіру виборців.

Як повідомляло видання "Коментарі", голова фракції "Слуги народу" Давид Арахамія раніше сказав, що Ганна Скороход неодноразово зверталась до народних депутатів і пропонувала їм грошову матеріальну допомогу, тому він особисто запропонує виключити її з фракції. Через це у парламентській фракції "Слуга народу" розпалюються суперечки щодо подальшої долі народного депутата. Так, частина "слуг народу" вже заявили про необхідність виключення Скороход з фракції. У той же час, інша частина займає нейтральну і навіть протилежну позицію.

Крім того, відбулися ще кілька інцидентів з депутатами президентської фракції. В мережу потрапило листування пранкера "Джокера", який представився генпрокурором Русланом Рябошапкою, з нардепом Миколою Тищенко. Політик скаржився на ситуацію всередині фракції, а також розповів про конфлікт з Олександром Ткаченком і про гроші в конвертах нардепів.

Перед цим було оприлюднено  листування Богдана Яременка з жінкою, яка надає інтимні послуги. Пізніше нардеп заявив, що це була спланована провокація з метою дізнатися, як і коли журналісти знімають листування парламентаріїв в смартфонах. Проте пізніше Яременко вибачився перед родиною, фракцією і президентом. На наступний день спливла інформація, що вибачитися нардепу запропонував пранкер "Джокер", який листувався з нардепом під виглядом генпрокурора Руслана Рябошапки.

 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!