Головна Новини Політика зовнішня політика У мережі з'явилося нове відео кораблів, які сьогодні повинні повернути Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У мережі з'явилося нове відео кораблів, які сьогодні повинні повернути Україні

Кораблі, захоплені рік тому прикордонниками РФ у Чорному морі, вже пройшли під Кримським мостом

18 листопада 2019, 09:48 comments2334
Поділіться публікацією:








У мережі з'явилося нове відео кораблів, які сьогодні повинні повернути Україні

З'явилися нові відео буксирування українських військових катерів "Бердянськ", "Нікополь" і буксира "Яни Капу", які були захоплені в Керченській протоці рік тому. Кадри опублікували кілька медіа Криму і РФ.

Сьогодні, 18 листопада, в Україну повинні повернутися "залізні в'язні", захоплені в Чорному морі рік тому. Так, з'явилося відео, де українські кораблі рухаються до Кримського мосту і проходять під ним.




Російське ТАСС, посилаючись на власні джерела, повідомляє, що передача відбудеться вдень у Чорному морі в нейтральних водах біля берегів Криму. За даними агентства, пунктом зустрічі може стати мис Тарханкут (західна частина півострова), або ж мис Такиль (південний схід Криму). Також у повідомленні йдеться, що Росія демонструє добрі наміри щодо України, не висуваючи жодних обов'язкових умов. За словами члена ради РФ від Криму Сергія Цекова, у відповідь на "добрі наміри" РФ Україна може відновити авіасполучення, пускати чоловіків зрілого віку і повнолітніх через кордон і взагалі продемонструвати щирі наміри поліпшити відносини з Росією.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що у РФ запевнили про готовність повернути кораблі ще влітку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!