Головна Новини Політика зовнішня політика Гончарук вручив українські держнагороди британським парламентаріям
commentss НОВИНИ Всі новини

Гончарук вручив українські держнагороди британським парламентаріям

Гончарук розповів, з чого почалася його поїздка до Великобританії

21 листопада 2019, 19:38 comments2264
Поділіться публікацією:
Гончарук вручив українські держнагороди британським парламентаріям

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук відповідно до Указу президента Володимира Зеленського вручив державні нагороди-ордени "За заслуги" III ступеня британським парламентаріям. Про це прем'єр написав на своїй сторінці в Facebook.

Наголошується, що українські держнагороди отримали пан Джон Віттінгдейл, пані Полін Летем і пан Мік Антонів. Таким чином українська влада висловила подяку за підтримку суверенітету, територіальної цілісності і незалежності України, що проявилося в діях британських політиків.

Зокрема, Джон Віттінгдейл є головою Багатопартійної парламентської групи дружби з Україною. Він неодноразово винось українське питання на порядок денний парламенту. Також він неодноразово після 2013 року відвідував Донбас.

Полін Летем протягом не одного десятиліття вимагає визнати голодомор 1932-1933 років геноцидом українського народу і включити цю тему до шкільної програми.

Мік Антонов є ініціатором і автором резолюції Комітету ЄС з питань регіонів. Саме в цій резолюції засуджувалася окупація Криму.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що нова українська влада, яка отримала колосальну підтримку виборців, дуже швидко почала демонструвати незлагодженість. Почалися збої в партії "Слуга народу" парламенті, де внутрішні суперечності виявляються все більш явно. Не всі ладно з кадровими рішеннями. І є велика ймовірність, що незабаром ми станемо свідками відставок у Кабінеті міністрів. Коли це може статися і чому, розбиралися "Коментарі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!