Головна Новини Політика зовнішня політика Арахамія дасть свідчення в НАБУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Арахамія дасть свідчення в НАБУ

Арахамія разом з адвокатом піде в НАБУ давати показання по можливому хабарництву в Раді

22 листопада 2019, 08:16 comments1744
Поділіться публікацією:
Арахамія дасть свідчення в НАБУ

Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія дасть свідчення Національному антикорупційному бюро по справі ймовірного хабарництва серед народних обранців. Про це політик заявив в ефірі телеканалу "1+1", повідомляє "Укрінформ".

“Я збираюся в НАБУ... мене вчора дорікали, що я щось сказав в ефірі, та нікуди не пішов, так ось, у мене є порядок, і я разом з адвокатами йду давати свідчення... процес запущений", — сказав Давид Арахамія.

Нагадаємо, що голова фракції "Слуги народу" Давид Арахамія раніше сказав, що Ганна Скороход неодноразово зверталася до народних депутатів і пропонувала їм грошову матеріальну допомогу, тому він особисто запропонує виключити її з фракції.

Також ми писали про те, що Офіс президента України підозрює 11 членів парламентського Комітету з фінансів, податкової та митної політики від партії "Слуга народу" (СН) у корупції при голосуванні за внесення до порядку денного Верховної Ради законопроектів, що пропонують зміни у сфері оціночної діяльності у нерухомості. Ті були "завалені" в комітеті. Можливо, нардепам тепер доведеться пройти перевірку на "детекторі брехні". Спеціалізована антикорупційна прокуратура навіть відкрила кримінальне провадження.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!