Головна Новини Політика зовнішня політика "Помилка або визнання анексії?": британський The Economist опублікував Україну без Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

"Помилка або визнання анексії?": британський The Economist опублікував Україну без Криму

Посольство України в Британії вимагає "повернути" їй півострів

24 листопада 2019, 11:49 comments1639
Поділіться публікацією:
"Помилка або визнання анексії?": британський The Economist опублікував Україну без Криму

У телевізійній версії новин британського видання The Economist вийшов ролик, де зображена карта України без АР Крим, яка була анексована Російською Федерацією в 2014 році. Про це повідомило українське дипломатичне посольство в Twitter.

Так, за повідомленням представництва, в одному з фрагментів, де мова йде про взаємини президентів США і України, український гарант зображується на тлі карти держави, де не вистачає значної території, а саме кримського півострова. На ролик відреагували українські дипломати і закликали редакцію The Economist внести коригування, відповідні міжнародному визнанню Криму як української території, незважаючи на п'ятирічне відторгнення від фактичного впливу Києва.

"Ми дуже сподіваємося, що такі надійні і всесвітньо відомі медіаресурси відповідним чином змінять свою картку", — зазначено в повідомленні.

9pArK4o53dbSE7_P4N17ihDZ1.jpg

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що відоме американське видання назвало Крим російським. Тоді журналіст видання "Голос Америки" Остап Яриш зажадав пояснень у Los Angeles Times, як ця публікація співвідноситься з їх редакційною політикою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!