Головна Новини Політика зовнішня політика Україна та Росія провели двосторонні газові переговори
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна та Росія провели двосторонні газові переговори

Сторони обговорили російсько-українське співробітництво в газовій сфері

28 листопада 2019, 21:08 comments3933
Поділіться публікацією:
Україна та Росія провели двосторонні газові переговори

Сьогодні у Відні відбулися російсько-українські переговори щодо газу з участю міністра енергетики РФ Олександра Новака, міністра енергетики та захисту навколишнього середовища України Олексія Оржеля, Голови Правління ПАТ “Газпром” Олексія Міллера, керівників НАК “Нафтогаз України” і ТОВ “Оператор газотранспортної системи України”. Про це повідомляє прес-служба “Газпрому”.

Сторони обговорили російсько-українське співробітництво в газовій сфері — врегулювання взаємних претензій щодо виконання контрактів, умови транзиту російського газу в Європу з 2020 року та перспективи прямої покупки російського газу для споживачів України.

Також відбувся обмін пропозиціями щодо вирішення поставлених перед сторонами питань, досягнуті домовленості щодо інтенсифікації спільної роботи в двосторонньому форматі в найближчі дні.

Нагадаємо, що раніше міністр енергетики та навколишнього середовища України Олексій Оржель заявив, що Україна не погоджується на пропозицію Росії щодо короткострокового контракту на транзит газу до Європи тому, що це не вигідно.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Експерти розповіли, як зміниться вартість блакитного палива найближчим часом. Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук запевняє, що цієї зими українці будуть захищені від можливих коливань ціни на газ. Мовляв, навіть прийнята відповідна програма.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!