Втрати у зоні ООС: на мінах підірвалися два українських бійця

Крім того, стало відомо, скільки бойовиків ліквідували у зоні ООС у листопаді

Вчора, 1 грудня, у зоні проведення Операції об'єднаних сил (ООС) загинули два українських військових Збройних сил України. Про це інформує прес-центр ООС.

Повідомляється, що за минулу добу збройні формування Російської Федерації сім разів порушили режим припинення вогню. Була використана заборонена Мінськими домовленостями зброя: міномети калібру 82 мм, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецька зброя.

Два обстріли відбулися у зоні локації оперативно-тактичного угруповання "Північ" - поблизу Новолуганського та Зайцевого. Ще п’ять разів тишу порушили в районі розташування оперативно-тактичної групи "Схід": біля Лебединського, Новогригорівки, Красногорівки, Павлополя та Широкиного.

На жаль, загинули два українських бійця: вони виконували бойове завдання та підірвалися на мінах. Травми, отримані внаслідок вибуху, призвели до миттєвої смерті.

Також стало відомо, що у листопаді сили ООС ліквідували 41 представника з боку противника, ще 66 отримали поранення. Як повідомили у прес-центрі ООС, українська сторона відкриває вогонь, коли є загроза життю та здоров'ю, спроба захоплення територій або проникнення ворожих диверсійно-розвідувальних груп.

Раніше "Коментарі" писали, що в РНБО анонсували п'ять варіантів проведення реінтеграції окупованих територій.