Головна Новини Політика зовнішня політика Між Україною та Азербайджаном можуть лібералізувати авіа та автомобільні перевезення
commentss НОВИНИ Всі новини

Між Україною та Азербайджаном можуть лібералізувати авіа та автомобільні перевезення

Міністр інфраструктури України Владислав Криклій перебуває з робочою поїздкою в Азербайджані

5 грудня 2019, 12:25 comments1608
Поділіться публікацією:
Між Україною та Азербайджаном можуть лібералізувати авіа та автомобільні перевезення

Україна та Азербайджан працюють над лібералізацією авіасполучення та автомобільних перевезень між країнами. Про це повідомив міністр інфраструктури України Владислав Криклій.

Сьогодні український міністр зустрівся із міністром транспорту, зв'язку та високих технологій Азербайджанської Республіки Раміном Гулузаде у рамках візиту України до республіки. Криклій зазначив, що Україна зацікавлена в розвитку взаємовигідного українсько-азербайджанського співробітництва у транспортній сфері. За його словами, необхідно створити комфортні умови для перевезень як між нашими країнами, так і для забезпечення сполучення "Європа-Азія". Криклій додав, що окремо слід обговорити ситуацію із залізничним і морським транспортом, щоби у майбутньому залучити більше вантажопотоку.

Країни вирішили опрацювати питання лібералізації авіаперевезень між країнами, а також збільшити квоти дозволів на вантажні перевезення. Планується також розширити взаємодію щодо поштового зв'язку. Рамін Гулузаде сподівається, що співпраця допоможе розвиватися економіці обидвох країн.

Зазначається, що нині країни взаємодіють у рамках таких проектів, як "Транскаспійський міжнародний транспортний маршрут", "Організація за демократію та економічний розвиток" та "Міжурядова комісія Трасека".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у наступному році Україна і Туреччина лібералізують автоперевезення. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!