Головна Новини Політика зовнішня політика Став відомий час початку саміту в Парижі
commentss НОВИНИ Всі новини

Став відомий час початку саміту в Парижі

Ульріке Деммер назвала час, коли стартує саміт "четвірки"

6 грудня 2019, 14:16 comments2025
Поділіться публікацією:
Став відомий час початку саміту в Парижі

Представниця уряду ФРН Ульріке Деммер повідомила про те, о котрій годині розпочнеться зустріч в нормандському форматі, пише "Укрінформ".

"Робоче засідання в чотиристоронньому форматі має розпочатися о 16:00 за місцевим часом (17:00 за київським часом — ред). Загальна конференція запланована на 19:00", — зазначила вона.

За її словами, перед засіданням канцлер ФРН Ангела Меркель проведе двосторонні зустрічі з президентом України і головою Володимиром Зеленським та лідером російської держави Володимиром Путіним.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що президент України Володимир Зеленський ретельно готується до переговорів з російським лідером Володимиром Путіним, які мають відбутися 9 грудня в Парижі в "нормандському форматі". Інформація даними переговорів буде відкритою.

Як повідомляв сайт "Коментарі", раніше стало відомо, що зустріч лідерів країн "нормандської четвірки" пройде у Парижі 9 грудня. У Росії підтвердили дату і свою участь в переговорах.

На майбутній зустрічі українська сторона хоче домовитися про обмін утримуваними особами. Президент Володимир Зеленський розраховує, що в ході цієї зустрічі Україна зможе вирішити питання безпеки і відкриє шлях до остаточного вирішення проблем на Донбасі.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!